Villa Sisu - stället för en riktigt skön semester!

S terrass 610

Den bedårande utsikten från terassen på Villa Sisu

S1 610 living 

 

Många kallar Skiathos Greklands vackraste ö.  Det var nog därför Benny Andersson och hans filmgäng valde att filma in Mamma Mia på Skiathos och grannön Skopelos.

Här på öns södra del ligger Villa Sisu, med promenadsvstånd till stränder och tavernor och med en härlig utsikt över Tzaneria Bay, Kalamakihalvön och havet.  I området, omgivet av barrträdsskogar och olivträdsodlingar, finns bara några få hus, lugnt och stilla och ändå så nära stränder och hav.

 

Location

Promenadavstånd från Villa Sisu ner till stranden och Sklithri Taverna

 

På några minuters promenad kommer man ner till den närmaste stranden där även en härlig taverna, Taverna Sklithri, ligger. Promenerar man lite längre bort kommer man till fler stränder och tavernor.

S2

Man kliver rätt in i trädgården från sovrummet

 

garden 2 sisu 610 

Del av trädgården, med uteplatsen under vinrankorna 

 

På Villa Sisus övre plan finns kök, toalett och ett vardagsrum med utgång till terrass med jättefin utsikt över Tzaneria Bay och omgivningen. På nedre våningen finns tre sovrum med plats för sex personer samt badrum med toalett och dusch. Från sovrummen går dörrar ut i trädgården. I trädgården finns bland annat citronträd, vinrankor och olivträd.

 

S4a

Det välutrustade köket

 

S2 610 living

Det sköna vardagsrummet.  I bokhyllan finns många böcker och dvd-filmer 

 

Huset är välutrustat. I köket finns spis, ugn och kylskåp liksom mikrougn, vattenkokare, brödrost och diskmaskin. I vardagsrummet finns TV med satellitmottagning, uppkopplad mot Astrasatelliten med många hundra kanaler.  Här finns också en dvd-spelare med 40 dvd-filmer.  I bokhyllan finns många böcker för dig som gillar att läsa under semestern.

I badrummet finns tvättmaskin.  Här finns även strykjärn, strykbräda och hårtork.  Brandsläckare finns i köket.

 

S5

Sköna sängar!

 

S6

Utgång direkt till trädgården!

 

I stora sovrummet finns luftkonditionering och i de övriga två sovrummen fläktar. När man sätter på luftkonditioneringen på kvällen sprider den svala luften sig till hela nedre våningen.

 

S7

Sovrum två med två sköna enkelsängar

 

S8

Det tredje sovrummet också med plats för två personer

 

Villa Sisu är en del ett komplex som också består av Villa Milenka och Studio Sklithri.  Husen delar på swimmingpoolen som även den har en härlig utsikt över omgivningen. Swimmingpoolen ligger på ett separat plan nedanför husen. Vid poolen finns en BBQ.

 

 

S12

Den gemensamma swimmingpoolen ligger på ett separat plan nedanför husen

 

För att till fullo kunna maximera vistelsen på Skiathos och ta sig runt till några av öns 70 stränder och dess många restauranger och tavernor rekommenderar vi att man hyr bil. Bilen kan parkeras direkt vid husen.

Uthyrning sker veckovis men en viss flexibilitet finns, beroende på säsong och andra bokningar. Villa Sisu har licens för uthyrning från grekiska staten. (Villa Sisu 0756K92000420801)

 

Fler bilder från Villa Sisu:

S3

Ingången - man kan parkera direkt i anslutning till husen

 

 

S10

I badrummet finns även en tvättmaskin

 

 

 S2a

 

Sovrum två - även det med dörrar rätt in i trädgården

 

Villa Sisu Greek tax number:  00000015547

 

 

skiavillas 610 

Additional information