Studio Sklithri - utsikt och egen trädgård!

 

Stu1 - 610

Egen uteplats med utsikt över hav och skog! 

Här på Mamma Mia-ön Skiathos hyr vi också ut Studio Sklithri, en liten studio med privat terrass och egen trädgård (ovanligt för studios på Skiathos!) med härlig utsikt över Kalamakihalvön och sluttningen som leder ner till havet.

 

Stu2 - 610

En queensize-säng och en enkelsäng

 

Stu3 - 610

Sittplatser framför TV'n 

Studion passar för ett par, eller ett par med ett mindre barn.  Här finns två sängar, en queen size och en vanlig enkelsäng.  Studion är luftkonditionerad och har även eget litet kök och badrum med dusch.  I köksavdelningen finns spis och kylskåp liksom brödrost och vattenkokare.

 

Stu4 - 610

I köksplatsen finns det du behöver 

Här finns också en satellit-TV, uppkopplad mot Astrasatelliten och många hundra TV-kanaler.  Vi tillhandahåller även en dvd-spelare och 30 dvd-filmer. 

Detta komplex omfattar även Villa Milenka och Villa Sisu och nedanför husen, på ett eget plan, finns swimmingpool och BBQ.  Från swimmingpoolen kan man ta en kort promenad ner till stranden och strandtavernan.  Lite längre bort, fortfarande på promenadavstånd, ligger flera stränder och tavernor. 

Det bästa sättet att uppleva Skiathos på är genom att hyra bil eller motorcykel.  Parkering finns i anslutning till husen.

 

Stu9 - 610

Den gemensamma swimmingpoolen - en pool med strålande utsikt

 

Fler bilder från studion:

 

Stu5 - 610

Duschen

 

Stu6 - 610

Badrummet

 

Stu7 - 610

En härlig privat uteplats för två - med jättefin utsikt

 

Stu8 - 610

Entren

 

Studio Sklithri Greek tax number: 00000015511

 

skiavillas 610

Additional information