Hyr ditt boende på vackra Skiathos - 70 stränder, kristallklart vatten, ren luft och gröna skogar!

Location 610a 

På en av Greklands vackraste öar, Skiathos, ligger Villa Milenka, Villa Sisu och Studio Sklithri. Det var på Skiathos och grannön Skopelos som huvuddelen av filmen Mamma Mia spelades in.

Villorna ligger i en sydsluttning med härlig utsikt över Tzaneria Bay och Kalamakihalvön. Vid klart väder kan man se så långt bort som till Evia, Greklands näst största ö. Sluttningarna kring villorna är bevuxna med olivträd och barrträd.

 

Här hyr vi ut tre boenden:

Villa Milenka med plats för sex personer i tre sovrum

Villa Sisu med plats för sex personer, även här i tre sovrum

Studio Sklithri med plats för två personer

 

Läs mer om dessa boenden genom att klicka på husnamnen här ovan.

 

På några minuters promenad kommer man ner till den närmaste stranden där även en härlig taverna, Taverna Sklithri, ligger. Promenerar man lite längre bort kommer man till fler stränder och tavernor. Nere på huvudvägen går bussarna där man kan åka in till Skiathos stad eller till andra ställen på ön. Nere i viken finns även en liten färja som regelbundet går in Skiathos stad.

Vi har haft hus på Skiathos i 28 år.  Vi älskar den här vackra ön som har så mycket att erbjuda.  Här finns sol och många stränder, god mat i små mysiga tavernor och restauranger, storslagen natur, historia och mycket annat.

"Our island in the sun...."

 

Skiathos view

 

skiavillas 610

 

 

 

 

 

 

 

  

Additional information